Bevrijdend anders! Franco Serblin Accordo luidspreker met PrimaLuna DiaLogue Premium HP versterker!

Franco Serblin accordoIn de uitgave van April heeft Werner Ero van Music Emotion een zeer uitgebreid review geschreven over de Franco Serblin Accordo luidsprekers in combinatie met de PrimaLuna DiaLogue Premium HP Integrated Amplifier! Hij noemt de combinatie “Bevrijdend anders”.

Enkele statements van Werner Ero zijn:

“Zonder Franco Serblin zou de huidige luidsprekerwereld er wezenlijk anders uit hebben gezien!”

“Wie de Accordo monitor voor een allereerste keer ziet, zal waarschijnlijk net als ik diep onder de indruk zijn van zowel het werkelijk prachtige materiaalgebruik als de extreem verfijnde en smaakvolle vormgeving. Een styling die zoveel gebalde passie, grandeur en perfectie uitstraalt, is meer een kunstvorm dan een standaard audioproduct. Mede hierdoor roept de Accordo veel meer de associaties op van bijvoorbeeld een maatpak vervaardigd door een getalenteerde meester kleermaker, een Patek Philippe horloge of een eindeloos geperfectioneerde supercar zoals de Italiaanse Pagani Huayra.”

“In een tijd waarin bijna iedere test bol staat met de opmerkingen dat er weer meer details in dezelfde muziek te horen zijn en dat het geluid wederom nog schoner en nog ‘zwarter’ klinkt dan voorheen, presenteert de Accordo met een top versterker en een goede bron, veel meer de onderliggende boodschap en natuurlijke expressie inclusief bezieling in de muziek.”

“Wie nog de oude door Franco Serblin ontworpen Sonus faber modellen kent of bezit, zal in de Accordo onmiddellijk de handtekening van de meester herkennen.”

“Het Nederlandse merk PrimaLuna behoort al sinds de start begin 2003, tot één van de meest vooraanstaande en succesvolle Nederlandse audio ondernemingen wereldwijd.”

“Voor wie een nog hogere geluidskwaliteit met nog meer mogelijkheden wil nastreven, is de duurdere en meer prestigieuze DiaLogue Premium serie ontwikkeld.”

“Geheel in lijn met de verwachting door het dubbele aantal eindbuizen, is de HP ook werkelijk in staat tot het leveren van wezenlijk meer vermogen.”

“Vooral wat extra vermogen kan geen kwaad en hierdoor is deze PrimaLuna HP versterker een extra goede combinatie met de Accordo.”

Recommended DiaLogue HP“De PrimaLuna DiaLogue Premium HP en Franco Serblin Accordo, geven dit muzikale meesterwerk met zoveel passie, fijn dynamiek en intensiteit weer, als maar weinig andere combinaties binnen deze prijsklasse en afmetingen toe in staat zijn.”  

Lees HIER de gehele review van de PrimaLuna DiaLogue Premium HP amplifier & Franco Serblin Accordo luidspreker. Voor meer informatie over Music Emotion magazine klikHIER.

Om de combinatie Franco Serblin Accordo met PrimaLuna DiaLogue HP Integrated amplifier zelf te kunnen ervaren kunt u in Nederland terecht bij Rhapsody in Hilversum en De Hifiwinkel in Beek – Ubbergen.

About beheerder

45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
This entry was posted in DiaLogue Premium, DiaLogue Series, Distributors, PrimaLuna, Reviews, Technology, Versterkers - Amplificateurs and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s