’s-werelds 1e High End Audio Bed and Breakfast!

Wat zou U ervan vinden als …

  • U zou kunnen verblijven op een werkelijk prachtige locatie met ( hoogstwaarschijnlijk ) een aangename temperatuur.
  • U gedurende uw verblijf gebruik zou kunnen maken en genieten van een hoogwaardig audio systeem met in uw hand een heerlijke Armagnac.
  • U de mogelijkheid zou hebben om gedurende uw verblijf een van ’s-werelds grote jazz festivals te bezoeken.

Stefan is al vele jaren een liefhebber van betere audio apparatuur en een graag geziene klant van DÉ Hifiwinkel Beek – Ubbergen. Naast dat Stefan “trotse” bezitter is van verschillende audio installaties is Stefan samen met zijn vrouw ook de trotse eigenaar van een verblijf in Frankrijk.

Het verblijf met daarin enkele luxueuse kamers is 7 minuten gelegen van de plaats Marciac! Bij het lezen van de naam Marciac zou er bij U als muziekliefhebber een “belletje” kunnen gaan rinkelen! Van 28 Juli tot en met 15 Augustus 2017 vindt in Marciac het wereldberoemde Jazz in Marciac festival plaats. Enkele artiesten die dit jaar tijdens het festival  “acte de présence” geven zijn o.a. Norah Jones, Herbie Hancock, Ibrahim Maalouf, Wynston Marsalis. En dit is “slechts” een kleine greep uit de grootheden die zullen optreden.

Ervan uitgaande dat U als liefhebber een aantal CDs heeft aangeschaft op het festival, kunt U deze direct erna afspelen op een prachtig systeem bestaande uit o.a. Sonus faber Guarneri Memento luidsprekers en PrimaLuna buizenversterkers! Ohja!! Uiteraard met heerlijk een glas Armagnac in de hand in een prachtige omgeving.

En ja voor een beperkt aantal klanten is het mogelijk om tijdens de eerste weken van Augustus te verblijven in ’s-werelds 1e High End Audio Bed & Breakfast! Indien U deze ervaring wilt beleven, dan nodigen wij U hierbij uit om de onderstaande website te bezoeken voor alle informatie over het prachtige verblijf en omgeving.

Website verblijf: http://www.lakravezac.com/

Website Jazz in Marciac: http://www.jazzinmarciac.com/

foto van Dé Hifistudio.

About beheerder

45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
This entry was posted in DiaLogue Premium, DiaLogue Series, Funny stuff, Versterkers - Amplificateurs and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to ’s-werelds 1e High End Audio Bed and Breakfast!

  1. Chris says:

    What does this say in English, please?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s