PrimaLuna bij Real Fine Audio in Twijzelerheide

PrimaLuna bij Real Fine Audio in Twijzelerheide.

Onderstaand bericht is afkomstig van Real Fine Audio.

We beginnen dit jaar op zaterdag 16 februari met een show rondom het bekende buizenmerk PrimaLuna. RealFineAudio is hier sinds enige tijd dealer van en wij denken dat we heel veel mensen een plezier doen om eens kennis te maken met dit prachtige merk. We gaan dat doen met o.a. de PrimaLuna Dialogue HP integrated met 8x EL34 buizen. Speakers zullen van AudioSolutions en PMC zijn. Als bron gaat o.a. de Auralic Altair zijn kunnen laten zien.

Voor meer informatie over de show van 16 februari kunt U terecht op de website van Real Fine Audio. Link naar website: http://www.realfineaudio.nl/showagenda-2018/

Hifistudio RealFineAudio
Bjirkewei 11, 9287 LA Twijzelerheide

Tel: 06 149 44 640]

Email: info@realfineaudio.nl

About beheerder

45 years of being with and in the world of high-end audio equipment. As distributor of Krell, Sonus Faber, Cello, Conrad-Johnson and many more, initiator of brands like Kiseki, Cogelco, AH!, PrimaLuna, Mystère and maybe more to follow.
This entry was posted in DiaLogue Premium, DiaLogue Series, PrimaLuna, PrimaLuna Tube Audio, ProLogue Premium Series, Reviews, Shows, Technology, tube amplifier, Versterkers - Amplificateurs and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s